Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo-klanten betalen per maand gemiddeld twee euro meer dan jaar geleden

16 Feb. '21 Klanten van VodafoneZiggo met een vaste aansluiting betaalden in het vierde kwartaal van vorig jaar gemiddeld 51 euro per maand.
Dat is 2 euro meer dan een jaar eerder. Ziggo verhoogde de prijzen van zijn abonnementen in juli.
Dat klanten gemiddeld meer betalen blijkt uit de kwartaalcijfers van VodafoneZiggo, waarin de arpu, ofwel de gemiddelde omzet per gebruiker wordt genoemd. In het vierde kwartaal had VodafoneZiggo zo'n 3,84 miljoen afnemers van een vaste internetverbinding en die betaalden gemiddeld 51 euro per maand. Eind vorig jaar waren dat nog ongeveer 3,88 miljoen abonnees en toen was de arpu 49 euro per maand.
De gestegen gemiddelde omzet komt door de prijsverhoging die Ziggo in juli vorig jaar doorvoerde. De meeste abonnementen werden toen twee euro per maand duurder. Eind 2018 was de arpu nog 46 euro, inmiddels is dat dus vijf euro hoger.
Bron en lees verder: Tweakers net nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid