Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo verbetert programma-informatie TV Gids

18 Feb. '21 Ziggo heeft een verbetering doorgevoerd bij de programma-informatie van de TV Gids die wordt aangeboden via diverse digitale ontvangers. Ziggo is overgestapt naar een nieuwe leverancier voor de programma-informatie.
Nieuwe leverancier
Alle programma-informatie die in de gids te vinden is, wordt aangeleverd door één bedrijf. “Om de TV Gids zorgvuldiger samen te stellen, stapt Ziggo over naar een nieuwe leverancier. Sinds 3 februari laadt Ziggo elke dag stapsgewijs de nieuwe programma-informatie in voor onder andere de CI+ module, de Standaard mediaboxen zoals de Cisco en Humax, en de Mediabox XL zónder upgrade. De nieuwe info is vanaf dinsdagochtend 16 februari op deze tv-platformen volledig van de nieuwe leverancier“, aldus het bedrijf via haar Ziggo Community.
Geplande opnames
Door de overstap naar de nieuwe leverancier zouden geplande opnames van series gewoon door moeten lopen. “Helaas kan het voorkomen dat voor sommige series deze koppeling niet werkt“, aldus het telecombedrijf. De aanbieder geeft hierover meer informatie via de Ziggo Community.
Mediabox Next en de Mediabox XL mét upgrade
Nog niet alle digitale ontvangers worden nu voorzien van de nieuwe programma-informatie: “De verbeterde programma informatie in de TV Gids voor de Mediabox Next en Mediabox XL mét upgrade wordt medio maart verwacht“.
Bron: Mediamagzine .Nl nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid