Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo voorziet ruim 72.000 huishoudens in Den Bosch en Deurne van gigabit-internet

20 April '21 De Brabantse gemeenten zijn klaar voor de toekomst met het GigaNet van VodafoneZiggo
Ziggo biedt vanaf vandaag in één klap razendsnel internet aan ruim 72.000 huishoudens en bedrijfspanden in Den Bosch en Deurne. Downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde zijn vanaf nu mogelijk in beide gemeenten. In totaal voorziet Ziggo met deze nieuwste aansluiting ruim 3,1 miljoen Nederlandse huishoudens en bedrijven van gigabitsnelheden. In de loop van 2022 biedt VodafoneZiggo alle klanten toegang tot een downloadsnelheid van maximaal 1 Gbps via het bestaande netwerk.
Het netwerk van Ziggo is de afgelopen tijd verbeterd door slimme technologie. Daardoor was het niet nodig om de straat open te breken. De 1 Gbp/s downloadsnelheden zijn dan ook per direct beschikbaar. Er zijn geen wachttijden of vertragingen.
Netwerk investeringen
Afgelopen tijd werd het kabelnetwerk in Den Bosch en Deurne technisch voorbereid op gigabit-internet. Ziggo-monteurs plaatsten bij huisaansluitingen meer dan 108.079 nieuwe connectoren en vervingen ruim 10.088 aansluitkabels in 5764 straatkasten. Bij elkaar meer dan 11 kilometer nieuwe netwerkbekabeling in straatkasten en wijkcentrales. Dankzij al deze vernieuwingen wordt supersnel internet niet per straat of wijk beschikbaar, maar schakelt Ziggo in één keer hele steden of regio's aan.
Bron:Vodafoneziggo nieuws.nl

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid