Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Solide omzetgroei en stijgende bedrijfsresultaten voor VodafoneZiggo

6 Mei '21 VodafoneZiggo boekte over het eerste kwartaal van 2021 een solide omzetgroei van 2% en een stijging van het operationele bedrijfsresultaat (EBITDA) van 3%. Zowel in de consumenten- als in de zakelijke markt laat het bedrijf wederom sterke financiŽle en commerciŽle resultaten zien
VodafoneZiggo verkocht dit kwartaal 61.000 nieuwe mobiele postpaid simkaarten. In het zakelijke segment is er een omzetgroei van 11% behaald aan de vaste kant, mede door een toenemende vraag naar oplossingen die VodafoneZiggo biedt voor slim en hybride werken.
"In het eerste kwartaal zijn we blijven investeren in de Nederlandse Gigabit Society en leveren we essentiŽle connectiviteit en -entertainment via ons GigaNet. Onze klanten zijn geŁpgraded naar hogere internetsnelheden en we hebben SmartWiFi-aanbiedingen gelanceerd om de ervaring in huis te verbeteren. Het oude analoge tv-signaal is uitgeschakeld en we liggen op schema om in 2022 aan alle klanten 1 Gigabit downloadsnelheden aan te bieden. Het aantal vast-mobiel geconvergeerde klanten is verder gestegen. Ook realiseerden we sterke resultaten bij Ziggo Zakelijk, wat onze totale omzet en het operationele bedrijfsresultaat ondersteunde, ondanks een negatieve impact van de pandemie. Dit maakt dat we onze prognose voor 2021 kunnen herbevestigen."
Bron en lees verder: Vodafoneziggo.nl nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid