Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ook Delta verhoogt abonnementen met tv en internet

19 Mei '21 Niet alleen Ziggo, KPN en Canal Digitaal maar ook Delta verhoogt op 1 juli de prijs van de belangrijkste abonnementen.
Delta verhoogt de prijs van veel abonnementen met 1,00 tot 2,50 per maand. Het gaat hoofdzakelijk om internetabonnementen en aanvullende tv-abonnementen. Delta gaat gelijktijdig met de prijsverhoging ook de snelheid van internetabonnementen verhogen. Het gaat om de volgende snelheidsverhogingen bij kabelinternet-abonnementen.
* TV & Internet Budget wordt 75/10Mbps (was 50/5Mbps)
*TV & Internet Instap wordt 150/15Mbps (was 100/10Mbps)
*TV & Internet Premium wordt 300/50Mbps (was 250/50Mbps)
Duurste basispakket
Delta is in Nederland de tv-distributeur met het duurste basispakket. Om via de kabel naar tv-zenders te kijken of radiozenders te luisteren moet vanaf 1 juli 25,00 per maand betaald worden. Dit is 0,50 meer dan nu het geval is. Ook de prijs van een aantal aanvullende tv-abonnementen gaat in prijs omhoog. Opvallend is dat ook de prijs van het ESPN Compleet-abonnement omhoog wordt bijgesteld. Dit terwijl dat bronnen binnen de distributiewereld aan Totaal TV laten weten dat na de overeenkomst tussen Disney en VodafoneZiggo met betrekking tot de doorgifte van ESPN bij Ziggo de doorgiftevergoeding voor ESPN omlaag is gegaan.
Bron: Totaaltv nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid