Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Wederom stijgende omzet en bedrijfsresultaten voor VodafoneZiggo

30 Juli '21 VodafoneZiggo boekt het tweede kwartaal wederom goede operationele en financiŽle resultaten, met een omzetgroei van 3%. Daarmee geeft het bedrijf aan op koers te liggen om de financiŽle doelstellingen voor 2021 te realiseren.
Steeds meer klanten kiezen voor de combinatie van mobiele en vaste diensten; van Vodafone ťn Ziggo. In het tweede kwartaal zijn 50.000 nieuwe geconvergeerde simkaarten en 14.000 nieuwe geconvergeerde huishoudens toegevoegd. De groei van het aantal nieuwe mobiele en zakelijke klanten houdt stevig aan en het internetklantenbestand is stabiel. Daarnaast is er een herstel te zien in de roaming-inkomsten.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo.nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid