Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo onderstreept voortbestaan ongecodeerd zenderpakket na onrust na mail

7 Sep. '21 Ziggo blijft zijn ongecodeerde tv-pakket aanbieden, zo meldt Totaal TV. Een woordvoerder van de provider laat weten dat het geen plannen heeft om het ongecodeerde KabelTV-zenderpakket. Daarover was twijfel ontstaan, nadat Ziggo zelf een brief en mail naar overstappende klanten had gestuurd.
Ziggo laat nu weten dat er verkeerde informatie in de link staat. Vanwege de Must-Carry-bepaling in de Mediawet moet Ziggo alle publieke televisiezenders en radiokanalen van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen aan zijn klanten doorgeven. Die wet geldt echter niet voor gebruikers die geen klant meer zijn bij Ziggo. Het bedrijf zegt de informatie aan te passen en onderstreept dat het ongecodeerde zenderpakket blijft voortbestaan: "Ziggo heeft niet de intentie om het ongecodeerde KabelTV zenderpakket voor onze klanten te laten verdwijnen."
Bron: Telecompaper.com nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid