Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo begint verkoop Chromecast voor gebruik tweede tv

11 Okt. '21 Ziggo is begonnen met de verkoop van de Chromecast met Google TV voor gebruik bij een tweede of derde tv.
De Ziggo Go TV-app voor Google TV werkt alleen via een internetverbinding van Ziggo en vereist een tv-abonnement.
Ziggo vraagt tachtig euro voor de Chromecast met Google TV en dat is volgens de Pricewatch een marktconforme prijs. De kabelaar zegt dat gebruikers de Chromecast kunnen inzetten om via de tweede of derde tv televisie te kunnen kijken. Dat kan live-tv zijn of terugkijken.
Ziggo ondersteunt het gebruik van twee Chromecasts met de Ziggo Go TV-app in een huishouden. De Ziggo Go TV-app is er behalve voor de Chromecast ook voor diverse smart-tv-platforms en als de tweede tv een ondersteund platform is, is de Chromecast dus niet nodig. Het is niet nodig te streamen naar de Chromecast. De app draait op de stick zelf.
De Ziggo Go TV-app werkt alleen via een internetverbinding van Ziggo. Dat wijkt af van de Ziggo Go-app voor Android en iOS die binnen de hele EU werkt en dus ook bij het reizen functioneel is. De kabelaar is maandag begonnen met de verkoop van het Google-apparaat.
Bron:Tweakers/netNieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid