Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Omzetgroei VodafoneZiggo voor tiende kwartaal op rij

4 Nov. '21 VodafoneZiggo kijkt terug op een goed derde kwartaal.
De totale omzet steeg met bijna 2% en het operationele bedrijfsresultaat groeide met ruim 2%. Kortom, het bedrijf ligt goed op koers om de financiële doelstellingen voor 2021 te behalen.
Het goede momentum zette zich voort in het derde kwartaal, met een sterke groei van het aantal nieuwe mobiele en zakelijke klanten en een stabiel internetklantenbestand. Daarnaast blijft het aantal huishoudens dat klant is bij Vodafone én Ziggo, stevig groeien. Dit bewijst dat de zogeheten converged strategie werkt. Klanten die vaste en mobiele diensten combineren, zijn meer tevreden en blijven langer klant.
Klanten blijven de grootste focus voor VodafoneZiggo. Klanten verwachten snelle en stabiele connectiviteit, waar ze ook zijn en ongeacht de gebruikte technologie. Daarom heeft VodafoneZiggo het afgelopen kwartaal verder geďnvesteerd in de zogeheten Nederlandse ‘Gigabit Society’. Met onder andere het nationale 1 gigabit uitrolprogramma, landelijke 5G-dekking, nieuwe SmartWiFi pods om de in-huis klantervaring te maximaliseren, een speciale WiFi Crew en steeds hogere internetsnelheden. Deze investeringen vertalen zich in een stijgende klanttevredenheid.
Bron en lees verder: VodafoneZiggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid