Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo Movies & Series (X)L presenteert nieuw aanbod in 2022

6 Dec. '21 Ziggo Movies & Series (X)L start het nieuwe jaar met een vers en aantrekkelijk aanbod aan content na het sluiten van een partnership met ViacomCBS Global Distribution Group. Hieronder vallen iconische filmklassiekers van Paramount Pictures en ook populaire series van SHOWTIMEŽ en CBS Studios zoals Ray Donovan en Dexter, nieuwe en exclusieve series zoals American Rust en exclusieve seizoenen van City on a Hill en Evil.
Ziggo is continu bezig om klanten een zo breed en sterk mogelijk content aanbod te leveren op het gebied van sport, nieuws en entertainment. Daarom ververst Ziggo vanaf 2022 het aanbod in de Movies & Series L- en XL-pakketten. In een nieuwe samenwerking met ViacomCBS Global Distribution Group krijgen klanten met dit pakket straks een breed palet aan nieuwe titels voorgeschoteld, waaronder vele kaskrakers en exclusieve series van de bekende producenten CBS, SHOWTIMEŽ en Paramount Pictures.
Bron en lees verder: vodafoneziggo nieuws.nl

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid